Løkk med jula – vi har kjørt løyper!

Nå som ribba, pinnekjøttet, lutefisken og Grandiosaen er fortært, er det kanskje på tide å komme seg ut på skitur? Vi ønsker alle sammen velkommen til nyslodda løyper her inne i Årformarka. Det er kanskje litt lite snø noen få steder, men stort sett er det skikkelig fine skiforhold. Lenger oppe i marka og på fjellet er det plenty snø, så det er bare å parkere på en nybrøytet parkeringsplass på Kalvikmoen, og labbe i vei … god tur!

Vi er så heldige at vi har en gjeng med frivillige som spanderer litt av fritiden sin på å kjøre løypene. I romjula har Ivar kjørt noen runder for at dere skal få best mulige forhold for å bruke marka vår. Uten denne frivillige innsatsen hadde det blitt adskillig tyngre å gå på skitur her hos oss… 🙂⛷

Apropos frivillig innsats. Vi legger ned mange timer og kroner i frivillighetens navn i Folla Utmarkslag, for at folket i Ytre Namdal skal få dyrke sine interesser og oppleve villmarka vår. Vi er opptatt av at både store og små, spreke og ikke-fullt-så-spreke skal kunne få friluftsopplevelser som både er tilgjengelige, tilrettelagt og som ikke trenger å koste noe. Vi klarer imidlertid ikke å gjøre alt gratis selv om vi prøver å gjøre mest mulig på dugnad. Det hjelper med økonomisk støtte fra friluftsinteresserte sponsorer og samarbeidspartnere, men kostnadene stiger også hos oss, dessverre.

Derfor oppfordrer vi alle dere som bruker marka vår, eller synes det vi holder på med er skikkelig bra – om å støtte oss med noen kroner via vår nye Vipps-konto. Vi understreker at dette er helt frivillig og på ingen måte ment som en billett for å bruke våre tilbud i marka. ALLE er velkommen til oss uansett, men eventuelle bidrag vil bli satt stor pris på, og alle kroner vil bli brukt til å opprettholde og utvikle tilbudet vårt til dere!

Skulle givergleden ta overhånd tar vi imot alle bidrag – små eller store – på Vipps # 805911 eller ved å scanne koden under.

På forhånd takk – og god tur!

Foto: Ivar Haug / Snorre Tørriseng 2023

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *